Блясъкът идва на помощ!

13.06.2024

 

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ BOURJOIS

Чл. 1. Организатор
1. Промоционалната кампания Bourjois, по-нататък в текста наричана „Кампанията”, се организира и провежда от „Орбико България” ЕООД, с адрес: гр. София, ул. „Челопешко шосе” № 24, представлявано от управителя Александрина Димитрова Маринова.
2. Официалните правила са достъпни безплатно за всяко заинтересовано лице в периода на промоционалната Кампания на място в промо зоната, разположена пред магазин Lilly Drogerie гр. София, бул. „Витоша“ № 41
3. Организаторът си запазва правото да допълва или променя Официалните правила. Допълненията и/ или промените ще бъдат предварително публично достъпни чрез предоставянето им на място в описания в т. 2 по-горе обект.
4. С участието си в промоционалната кампания участниците се съгласяват с нейните официални правила (нататък в текста наричани „Официални правила”) и са длъжни да спазват условията им.
Чл. 2. Място на провеждане и участващи обекти
Кампанията се провежда на територията пред магазин Lilly Drogerie гр. София, бул. „Витоша“ № 41, като в случай на изпълнение на описаните в настоящите правила условия е налице възможност за получаване на скреч-карта, то скреч-картите се получават от обекта (промо корнер), разположен пред магазин Lilly Drogerie гр. София, бул. „Витоша“ № 41.
Чл. 3. Продължителност на Кампанията
Кампанията стартира на 15 юни и продължава до 16 юни 2024 г. или до изчерпване на количествата награди, посочени в чл. 8 от настоящите Официални правила.
В случай, че Организаторът реши да съкрати/удължи срока на Кампанията, това ще бъде оповестено публично по описания ред в т. 3 по-горе.

Чл. 4. Право на участие
В Kампанията може да участва всяко лице, което има навършени 18 години до датата на стартиране на Кампанията, съответно 15 юни 2024 г. и пребивава на територията на Република България, което е изпълнило едновременно всички условия:
- закупило е един или повече продукти с марка Bourjois на стойност минимум 30 лева, независимо от техния вид, размер и опаковка, които са налични в търговски обект Lilly Drogerie с адрес: гр София, бул. „Витоша“ № 41.
- след покупка на продуктите, описани по-горе, от обекта, участващ в Кампанията, може да представи касова бележка на промоутър от промо корнер, разположен пред магазин Lilly Drogeriе на Bourjois в гр. София, бул. „Витоша“ № 41 и да получи скреч-карта.
В Kампанията нямат право да участват служители на Организатора „Орбико България” ЕООД, както и членове на техните семейства (по права и съребрена линия).
Чл. 5. Участващи продукти
1. Участващите продукти са: всички продукти с марка Bourjois, независимо от техния вид, размер и опаковка, дистрибутирани от „Орбико България“ ЕООД.
2. Продуктите трябва да бъдат закупени от участващия обект в периода 15 юни 2024 г. до 16 юни 2024 г.
3. След приключването на Кампанията участващите продукти губят качеството си на такива и Организаторът не носи отговорност или каквито и да било по-нататъшни задължения, свързани с обстоятелства, които биха могли да подведат потребителите да вярват, че Кампанията все още продължава действието си.

Чл. 6. Механизъм на Кампанията и условия за участие
Всеки участник, който в периода на Кампанията закупи продукти с марка Bourjois на минимална стойност от 30 лева, независимо от неговия вид, размер и опаковка от участващия в Кампанията обект, може да представи касовата си бележка на промоутър на промо корнер на Bourjois, разположен пред търговски обект Lilly Drogeriе в гр. София, бул. „Витоша“ № 41 и да получи скреч-карта. Със скреч-картата, участникът може да спечели една от следните награди: 30 бр. пудра Healthy Mix Clean, 20бр. спирала за очи Bourjois Volume Glamour различни видове и 20 бр. промо код за допълнителна отстъпка на всички ненамалени продукти на Bourjois в размер на 35%. Отстъпката от 35% е с период на валидност 15.06.2024 г. - 30.06.2024 г. и може да бъде използвана само в обект Lilly Drogerie гр. София, бул. „Витоша“ № 41.
Необходимо е участникът, при получаване на скреч-картата, да изтрие обозначеното скреч-поле и да разбере дали печели награда на момента – 30 бр. пудра Healthy Mix Clean, 20 бр. спирала за очи Bourjois Volume Glamour различни видове и 20 бр. промо код за допълнителна отстъпка на всички ненамалени продукти на Bourjois в размер на 35%. Отстъпката от 35% е с период на валидност 15.06.2024 г. - 30.06.2024 г. и може да бъде използвана само в обект Lilly Drogerie гр. София, бул. „Витоша“ № 41.
Един участник може да участва неограничен брой пъти в кампанията.
Наградите се получават на място от промо корнера, разположен пред търговски обект Lilly Drogeriе в гр. София, бул. „Витоша“ № 41 и следва да бъдат потърсени от спечелилите участници на момента при изтриване на печеливша скреч-карта. Чл. 7. Ограничения
Организаторът не носи отговорност при възникване на форсмажорни обстоятелства, които възпрепятстват нормалната реализация на съответната Кампания.
Чл. 8. Награди
Наградите са:
30 бр. пудра Bourjois Healthy Mix Clean;
20 бр. спирала за очи Bourjois Volume Glamour различни видове;
20 бр. промо код за отстъпка на ненамалени продукти с марка Bourjois, който е с период на валидност 15.06.2024 г. - 30.06.2024 г. и може да бъде използван само в обект Lilly Drogeriе в гр. София, бул. „Витоша“ № 41.
Организаторът няма право да заменя наградите с други или да предлага на участниците тяхната парична равностойност. Не се допуска замяна на награди за пари и други изгоди.
Чл. 9. Лични данни
При провеждане на кампанията не събираме и обработваме Ваши лични данни.
Чл. 10. Данъци и такси
С включването си в кампанията участникът потвърждава, че е запознат с изискванията на Закона за данъците върху доходите на физически лица.
Чл. 11. Съдебни спорове и приложимо законодателство
Всички евентуални спорове между Организатора и участниците ще бъдат решавани с взаимно споразумение. Ако това се окаже невъзможно, споровете ще се разрешават от компетентния съд в България съобразно приложимото законодателство.
Чл. 12. Прекратяване на „Кампанията” преди официалния краен срок
Кампанията може да бъде прекратена преди официално обявения краен срок при настъпването на форсмажорни обстоятелства.
Кампанията може да бъде прекратена преди официално обявения краен срок при решение на Организатора, като това ще бъде оповестено една седмица предварително по реда, описан в пар. 1, т. 3 по-горе.
Включването на участниците в Kампанията означава, че те са приели условията и правилата за провеждане на Kампанията и се считат обвързани с тях.

Сподели