Спечели с TRESemmé “ON THE GO”

29.05.2024

Официални правила за участие в промоцията “ON THE GO”

1. ПЕРИОД ЗА УЧАСТИЕ. ТЕРИТОРИЯ НА КАМПАНИЯТА:

1.1. Периодът за участие в Кампанията на Юниливър България “ON THE GO” („Кампанията“. „Играта“) е от 01.06.2024 г. до 30.06.2024 г. включително или до изчерпване на наградите.

1.2. Играта се провежда във всички физически обекти на “Lilly Drogerie” на територията на Република България. Играта важи и за онлайн магазин с адрес: https://shop.lillydrogerie.bg.

2. ОРГАНИЗАТОРИ:

2.1. Организатор на Кампанията е “Юниливър България” ЕООД, ЕИК: 121796402, със седалище и адрес на управление: сграда 4, ет. 5, ул.“Бизнес парк София“ №1, 1716,гр. София. („Организаторът“).

3. УЧАСТНИЦИ:

3.1. Участник в Играта може да бъде всяко дееспособно физическо лице (навършило 18 години) с постоянен адрес в Република България, което в периода на участие по т. 1.1 следва да изпълни следните условия:

3.1.1. Посети физически обект на Lilly Drogerie на територията на Република България и/или онлайн магазин на Lilly Drogerie на адрес https://shop.lillydrogerie.bg;

3.1.2. Закупи продукти с марка TRESemmé на минимална стойност 16,99 лв;

3.1.3. Регистрирай касова бележка, в която фигурират закупените продукти описани в т. 3.1.1. в следния сайт: https://shop.lillydrogerie.bg/lilly-games
3.1.4. Приеме настоящите Правила, които ще бъдат публикувани на https://bit.ly/3UJzLz8 и ще бъдат налични при поискване във всеки участващ в Кампанията обект Lilly Drogerie
Включването на Участниците в Кампанията означава, че те са приели настоящите Правила.

3.1.5. В Играта нямат право да участват служители на Организатора и на Lilly Drogerie, както и служители на други компании, изпратени за изпълнение на временна работа за Организатора, в качеството им на предприятия - ползватели на тези работници/служители под тяхно ръководство и контрол, и членове на техните семейства.

4. МЕХАНИЗЪМ НА УЧАСТИЕ:

4.1. Участието в Играта е обвързано със закупуването на продукт, предлаган от Организатора. За да се включи в Кампанията, участникът трябва да закупи продукти с марка TRESemmé на минимална стойност 16,99 лв. от физическите обекти на Lilly Drogerie на територията на Република България и/или онлайн магазин на Lilly Drogerie на адрес https://shop.lillydrogerie.bg.

4.2. Всеки Участник, който е посетил обект на Lilly Drogerie или онлайн магазин на Lilly Drogerie на адрес https://shop.lillydrogerie.bg, закупил е продукти с марка TRESemmé на минимална стойност 16,99

лв. и отговаря на условията от т.3 на настоящите Правила, има право да участва в Играта, и да играе за една от предвидените за спечелване награди.

4.3. Кампанията стартира в обектите на Lilly Drogerie на територията на Република България и онлайн магазин на Lilly Drogerie на адрес https://shop.lillydrogerie.bg, от 01.06.2024 г.. и приключва на 30.06.2024 г. или до изчерпване на количествата награди.

4.4. Всеки участник, закупил продукти с марка TRESemmé на минимална стойност 16,99 лв от обект на Lilly Drogerie и/или онлайн магазин на Lilly Drogerie на адрес https://shop.lillydrogerie.bg, има право да участва неограничен брой пъти в Кампанията.

5. НАГРАДИ*:
- фотоапарат за моменти снимки - 3 бр.
- козметично куфарче - 10 бр.
- брандиран “TRESemme” чадър с 1 minute WOW! TRESemme балсам за коса - 25 бр.

* снимките на наградите, показани на рекламните материали, са илюстративни и може да се различават от реалните награди.

6. ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИ УЧАСТНИЦИ:

6.1. В Кампанията се включват само Участници, които отговарят на условията по т. 3 и т. 4 от тези Правила.

6.2. Всеки участник, който е изпълнил условията за участие, има право да участва неограничен брой пъти в Кампанията.

6.3. Печелившите Участници са общо 38 (тридесет и осем) и ще бъдат селектирани на случаен принцип посредством електронно теглене.

7. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ:

7.1. Всеки участник, който е изпълнил условията за участие в Играта, регистрирал е касова бележка в сайта: https://shop.lillydrogerie.bg/lilly-games има право да получи награда от описаните в т.5.
7.2. В срок до 5 (пет) работни дни след датата на определяне на печелившите Участници по реда на предходната т. 6 същите ще бъде необходимо да предоставят на Организатора всички необходими данни за доставка на спечелената награда – три имена, телефон, адрес за доставка (личен адрес или офис на Speedy).
7.2.1. В случай че печеливш Участник не предостави необходимите данни до 5 (пет) работни дни след обявяване на победителите или откаже да получи наградата, на негово място се селектира резервен печеливш Участник, на който се изпраща известие по реда на тази точка. В случай, че той не отговори в срок до 3 (три) дни от изпращане на известието или откаже да получи наградата, същата остава неразпределена и ново теглене за нея не се организира.
7.3. Наградата може да бъде получена в срок до 20 работни дни от обявяването на печелившите.
7.4. Наградите не могат да бъдат разменяни за паричната им или каквато и да е друга равностойност.

7.5. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани на трети лица.

8. ПРАВА И ОТГОВОРНОСТИ:

8.1. Организаторът не носи отговорност при невъзможност наградата да бъде предоставена и/или използвана поради обстоятелства от непреодолима сила, поради нормативни или законови ограничения или каквито и да е други обстоятелства.

8.2. Организаторът не носи отговорност при невъзможност Участник да изпълни описаните в т.3 и т.4 условия за участие в Кампанията.

8.3. Организаторът има право по своя преценка да прекрати Кампанията по всяко време, в случай че настъпят обстоятелства, които възпрепятстват нейното провеждане, включително, но не само – злоупотреби, нарушаване на тези Правила, форсмажорни обстоятелства, акт на административен, съдебен или друг орган и др. В тези случаи Организаторът не дължи каквато и да е компенсация на Участниците.

8.4. Забранени са всякакви опити за манипулиране на Играта в обектите, където тя се провежда. При всякакви злоупотреби, които могат да бъдат използвани за влияние върху Кампанията, както и при съмнения за извършване на такива, Организаторът има право да дисквалифицира съответния Участник, като в този случай Организаторът не е длъжен да мотивира или обяснява дисквалификацията.

8.5. За манипулация по т. 8.4. ще се счита използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в Кампанията.

8.6. Организаторът има задължението да води кореспонденция във връзка с претенции за получаване на наградата от Играта.

9. ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ:

9.1. В случай, че наградата се получава от пълномощник на печелившия Участник, пълномощникът трябва да представи и касовия бон от покупката на продуктите.

9.2. Организаторът има право по всяко време да изменя и допълва настоящите Правила. Измененията и допълненията влизат в сила от датата на публикуването им на следния линк: https://bit.ly/3UJzLz8, както и ще бъдат публикувани и на официалните страници на TRESemmé във Facebook и Instagram.

10. ЛИЧНИ ДАННИ:

10.1. За провеждането на настоящата Кампания Организаторът събира и обработва лични данни на Участниците.

Настоящите Правила влизат в сила на 01.06.2024 г. и са валидни за целия период на провеждането й.

 

Сподели